מצטערים, ההרשמה הסתיימה.

סדנאות מעשיות המשלבות בין טכניקות צלייה לעישון, רזי הברביקיו כמו שלא הכרתם. מתחילים עם כוס יין ראשונה, היכרות עם חומרי הגלם ומתחילים...


  • תאריך: 15/10/2019 19:00
  • מיקום מושב מגדים, ישראל (מפה)
  • מידע נוסף: מיקום מדויק יינתן לאחר הרשמה

תיאור

  • נלמד על בשר נא וכיצד בוחרים אותו אצל הקצב, נטרטר או נקרפץ'. 
  • מהו הטיפול הנכון עבור כל נתח, מה מאפיין כל נתח. 
  • שיטות וטכניקות אל מול תוצאות: Low & Slow, עישון ארוך, צלייה מהירה. 
  • חינוך האצבע למידות עשייה. 
  • תיבולים שונים ביד חופשית ועוד. 

הרעיון הוא להיחשף לנתחי בשר ייחודיים לא קונבנציונאליים 

ולהתנסות באש בליווי צמוד שלנו ובסופו של דבר למקסם את יכולת הצלייה והעישון. 

נתחיל ביין אדום שיימזג בחופשיות ונמשיך לחווית ברביקיו מהנה! 


1700-70-60-70