מי אנחנו imageמי אנחנו image
דן ודנה הולנדר, זוג צעיר עם תשוקה לאוכל, אירוח ואנשים.
דן, מושבניק מבית ציידים, כל חייו נמשך למטבח, למד בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים",
עם ניסיון במגוון רחב של מטבחים בהם עבד ב-12 השנים האחרונות.
דנה, בעלת תואר ראשון בתקשורת ותואר שני בפיתוח ארגוני, יזמית בנפשה, חובבת אוכל, לייף סטייל ואופנה.

יחד הם האנשים מאחורי "דרך הגריל", קייטרינג על טהרת הצלייה ועישון בשרים, אשר חרט על דגלו את חוויית האירוח באירועים.

הכל התחיל כשחבר ביקש לעשות "על האש" עם בשרים מיוחדים, אצלו בבית, לכבוד יום הולדתו.
דן נעתר לבקשה ותיבל את הערב בתפריט בשרים עשיר ומשובח.
בתום האירוע, ניגשו הסועדים לבקש אירוע דומה בביתם, הרעיון של אירועים ביתיים על טהרת הבשר הצית חשק לעוד וכך נולד דרך הגריל.

דן ודנה החליטו לקחת את המנגל הביתי לרמה אחרת.
לבנות קונספט של אירועי גריל כמו במסעדות בבית הלקוח, לא עוד "על האש" רגיל,
אלא צליית נתחים גדולים ועסיסיים, לשלב סגנונות צלייה שונים, להציע נתחים לא קונבנציונלים, חוויה אמיתית של בשר!
יחד, המושבניק עם התשוקה לבשר והיזמית שלצידו, עובדים כצוות במטרה ליצור, לחדש ולשמח באמצעות אוכל.