הפעם אירגנו לכם ארוחה שבוודאות תשאיר את צלחת האורחים שלכם ריקה: דן הולנדר, השף שלא מתבייש להזיל דמעה ושמעיד על עצמו שצלחות ריקות עושות אותו מאושר, בשלוש מנות נפלאות לראש השנה שיהפכו אתכם לשפים המנצחים של הערב
משחקי השף / רשת 13ארוחת החג של דן
דן הולנדר, בן 30, מתגורר בחיפה. דן הוא טבח ובעלים של קייטרינג המתמחה בבשרים ומעיד על עצמו כי חי ונושם אוכל ובשר בפרט. דן פועל ומונע מרגש, מאוד אמוציונלי ויכול בקלות להזיל דמעה מביקורת טובה או גרועה על האוכל שלו.
משחקי השף / רשת 13הכירו את דן הולנדר
הולנדר, שמגיל צעיר מאוד התאהב במטבח, זכה לקבל נתחים שונים ומאתגרים מאביו. האב, שאהב לצאת לצוד ולדוג, היה חוזר בכל פעם עם שלל אחר ומבקש מבנו לראות אילו קסמים הוא יכול להכין מהם במטבח. דווקא אחרי שבילה את כל נעוריו במטבחי מסעדות וכשחשב לזנוח את החלום לטובת...
וואלה אוכלהמדריך לצליית נתחים שלמים
״דן ודנה - דרך הגריל״, הם קוראים לעסק שהקימו כדי לספק תאוות בשרים בלוקיישנים משתנים. ״אין אצלי אנטריקוט, סינטה או פילה, זה יש בכל מקום, אלי באים בשביל דברים מיוחדים״, יצהיר דן, במה שתתברר כשורת המכירה הכי פופולרית של יזמי וצלייני הגל הקרניבורי החדש.
הארץהקהילות הקרניבוריות שטורפות כל נתח
לפעמים האירוח מתקיים בביתם של בני הזוג ולפעמים ביקבי בוטיק או בחללים מיוחדים אחרים. נושא החלל, כפי שוודאי הבנתם, חשוב מאוד לבני הזוג מכיוון שלטענתם המיקום הוא זה שיוצר את האווירה המיוחדת שדרושה לאירוח מהסוג שהם מציעים...
Ynetארוחות בבתים פרטיים
דן הוא איש גדול שכולו לב ונשמה. הוא נראה כאילו שלפו אותו לפני רגע מספינה ויקינגית והצניחו אותו ישר ליד הגריל. עם המון הומור ואהבה הוא שיתף אותנו בידע העצום שניכר שיש לו על בשר. הוא לקח נתחי ענק עסיסיים ועשה בהם קסמים ובין לבין סיפר לנו סיפורים, הצחיק אותנו עד דמעות והאכיל אותנו בבשר משובח...
Saloonaסוף שבוע של בשרים ואנשים עם אור בעיניים
דן ודנה הם קרניבורים אמיתיים במלוא מובן המילה. דן הוא מושבניק במקצועו וגריל-מאסטר בהגדרתו, שאוהב את הבשר שלו צרוב טוב על פחמים ובאש יוקדת. דנה היא החצי השני שלו, גם בחיים שמחוץ למטבח, והיא זו שדואגת להרגשה הטובה של האורחים במהלך הארוחה. בהתחלה עוד שאלנו את עצמנו איך ויקינגים מתקשרים לכל הסיפור, אבל השאלה מתפוגגת מהר מרגע שפוגשים את הזוג...
בלוג "אוכל טוב"חווית בשרים ויקינגית אצל דן ודנה בחיפה
אם אתם חובבי בשר, מתים על פסי צלייה ומתרגשים מסטייק מדוגם ושזוף, שחושף פנים עסיסי ואדמדם - הכתבה הזאת מיועדת לכם. איש הבשר דן הולנדר עם שישה טיפים ועצות מפתיעות למנגל מנצח, כולל סוד קטן הנוגע לתיבול ומשדרג פלאים כל מה שיונח על הפסים הלוהטים. גזרו ושמרו...
nana10לא על הבשר לבדו: 6 טיפים שישדרגו כל "על האש"
גם אם זו הפעם המאה שאתם מארחים את ה"על האש" המסורתי אצלכם בחצר או באחד הפארקים הלאומיים, תמיד יש את החשש הזה, שהבשר שצליתם ייצא צמיגי, מפוחם ומדכא. כדי לוודא שזה לא יקרה, פנינו אל מומחה בתחום - דן הולנדר מ"דרך הגריל" לאירועי בוטיק ולסדנאות בשר - שנידב טיפים למנגל מוצלח וטעים במיוחד.
מוטק'העל האש: המדריך המלא למנפנפים