מצטערים, ההרשמה הסתיימה.

סדנה חגיגית של סוף 2018 לקראת הסילבסטר - ירקות, דגים ובשר חומרי גלם טריים לעבודה מעשית


  • תאריך: 28/12/2018 12:00
  • מיקום חיפה, ישראל (מפה)

תיאור

ירקות, דגים ובשר, לימוד טכניקות צלייה ועישון, חומרי גלם עונתיים ומקומיים, הדגמה מעשית

יין אדום שיימזג לאורך הסדנה בחופשיות! 

מרכז שולחן לנשנוש: צ'ימיצ'ורי, חריף מהאש, קונפי שום 

ראשונות נאות

קרפצ'יו לא קונבנציונלי וסביצ'ה דג ים טרי

מהגריל והמעשנה

פיקנייה במינוט סטייק - צריבה מהירה ודרגות עשייה

דג ים פראי - צלייה של דג שלם 

שפיץ שייטל - נתח שלם בצלייה איטית low & slow

טריו כרישה - קרם כרישה עם כרישה צלויה וצ'יפס כרישה 

צלייה של עוף שלם - עסיסי מכל הצדדים

האוכל של האוכל

סלט עלים רענן עם ויניגרט הדרים וקראנץ' אגוזים

סלק - מלך המעשנה, תפו"א - דרך הגריל סטייל, בטטה - מתוקה מהפחמים

משהו מתוק

כנאפה מתוקה מהמעשנה

אספרסו/ תה צמחים מהגינה להתרעננות

1700-70-60-70