סדנה חגיגית של סוף 2018 לקראת הסילבסטר - ירקות, דגים ובשר חומרי גלם טריים לעבודה מעשית
ירקות, דגים ובשר, לימוד טכניקות צלייה ועישון, חומרי גלם עונתיים ומקומיים, הדגמה מעשית
יין אדום שיימזג לאורך הסדנה בחופשיות!
מרכז שולחן לנשנוש: צ'ימיצ'ורי, חריף מהאש, קונפי שום
ראשונות נאות
קרפצ'יו לא קונבנציונלי וסביצ'ה דג ים טרי
מהגריל והמעשנה
פיקנייה במינוט סטייק - צריבה מהירה ודרגות עשייה
דג ים פראי - צלייה של דג שלם
שפיץ שייטל - נתח שלם בצלייה איטית low & slow
טריו כרישה - קרם כרישה עם כרישה צלויה וצ'יפס כרישה
צלייה של עוף שלם - עסיסי מכל הצדדים
האוכל של האוכל
סלט עלים רענן עם ויניגרט הדרים וקראנץ' אגוזים
סלק - מלך המעשנה, תפו"א - דרך הגריל סטייל, בטטה - מתוקה מהפחמים
משהו מתוק
כנאפה מתוקה מהמעשנה
אספרסו/ תה צמחים מהגינה להתרעננות
1700-70-60-70