סדנאות צלייה ועישון

אנו עורכים סדנאות מעשיות וחוויותיות  / על גרילי פחם ומעשנה 


סדנאות גרילי פחם ומעשנה / מגדים. 

סדנאות באווירה ביתית המשלבות בין טכניקות צלייה לעישון, רזי הברביקיו כמו שלא הכרתם. 

  • נלמד על בשר נא וכיצד בוחרים אותו אצל הקצב, נטרטר או נקרפץ'. 
  • מהו הטיפול הנכון עבור כל נתח, מה מאפיין כל נתח. 
  • שיטות וטכניקות אל מול תוצאות: Low & Slow, עישון ארוך, צלייה מהירה. 
  • חינוך האצבע למידות עשייה. 
  • תיבולים שונים ביד חופשית ועוד. 

הרעיון הוא למקסם את יכולות הצלייה על הגריל הביתי שלכם וליהנות מהתוצאות בכל פעם שאתם מדליקים גריל. 

להיחשף לנתחי בשר ייחודיים, להבין כיצד לטפל בבשר נא וצלוי ולהתנסות בדרגות עשייה בליווי צמוד שלנו.

הסדנאות כוללות מינ' 10 משתתפים, בסדנאות פתוחות להרשמה וסגורות של קבוצות ואירועי גיבוש. 

ניתן לקבל פרטים נוספים בטלפון 054-4233123 

וכמובן, להתעדכן בפייסבוק:  דרך הגריל

הסדנאות משלבות תפריט עשיר במגוון נתחים, יין משובח שילווה את האווירה, סלטים ותוספות מפתיעות, 

וכמובן ניחוחות של עשן ומפגש של הנאה וחווייה!  

נתראה בשמחות!    1700-70-60-70